HET BEWIJS IK ZAT IN 2006 onterecht in detentie op valse aangiftes van verkrachter Mark Marchand en hulp O.v.J. Andre Kroes.

gepke-dossier-36 4.860,00

was niet de eerste keer, steeds weer aangehouden op valse aangiftes van Mark Marchand.

brug 3

2006, 68 dagen onterecht in detentie: Hoofddorp,Haarlem,Zwolle,Sevenum,Schevenigen,Amsterdam. Naakt in isoleercellen,in beperking opgelegd door politie/OM,zwaar gewond,geen recht op advocaat van keuze na 68 dagen,vrij gevangenis met ambulance verlaten vanwege eerder Tia’s in isoleercel .  Daarna 100% arbeidsongeschikt en bedrijf kwijt en per 2008 ook dakloos geraakt door deze zwaar mishandelingen en het door politie en rechtbank (Bakker) niets willen doen met de door mij en advocaten gedane aangiftes. * foto politieagent  verkrachterMark Marchand en O.v.j. Andre Kroes zijn nog steeds niet strafrechtelijk vervolgd voor valsheid in geschrifte en het gijzelen en toebrengen van zwaar  lichamelijk en geestelijk letsel.

Later het vals opgemaakte schaduw dossier van politie/OM waarin staat dat ik terecht 68 en 9 dagen in detentie zou zijn geweest. En ook weer vele valse beschuldigingen van strafbare feiten die ik niet heb gepleegd en zelfs op die datums en locaties niet kan hebben gepleegd omdat ik bewijsbaar elders verbleef. Ook niets over de de door mij en advocate gedane aangiftes. Ook in het schaduw dossier 2 zware mishandelingen die ik nooit gepleegd heb alsook vernielingen die ik nooit begaan heb. En daar rechters niet aan waarheidsvinding sta ik nu te boek als veelpleger van misdaden die ik nooit heb begaan.

Afb0867

link: 00548130-2I.west en zie hoe politie/ OM  jaren  voor meer als duizenden € beslag legde op mijn inkomen waardoor ik niet in staat was mij een dak boven mijn hoofd te kunnen permitteren. Waarvoor dat beslag was kon de deurwaarder niet  zeggen. Heel bizar daar ik in 2009 ook 2x 7 dagen in detentie geweest Nieuwersluis en Heerhugowaard onbekend waarvoor maar wel in strafgevangenis naakt in isoleercellen. Dito  april 2012 dec 2012 januari 2013 maart 2013 mei 2013. En niet te vergeten nov 2011 maart 2012 4 maanden  detentie Hoofddorp,Breda Amsterdam Zwolle,Amsterdam voor een  zware mishandeling die ik niet gepleegd heb, ook slachtoffer en dokters verklaring ontbreken. En valse aangiftes van politie/OM waarvan ik ook niet mag weten wat-wanneer-tegen wie ik deze strafbare feiten zou hebben gepleegd Alle wettig en overtuigend bewijs ontbreekt dus maar wel veroordeling. Ook niet onbelangrijk sinds 2006 100% arbeidsongeschikt door politiegeweld en moet betalen voor onterechte detentie wat bestaat uit naakt in isoleercellen met een tekort aanvoering en vocht en zware fysieke en geestelijke martelingen met blijvend letsel.

00548130-2
l.west

vervalst strafblad schaduw dossier te vinden op http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com
Lees en huiver van zelfstandig onderneemster naar dakloze,mindervalide en al 6 jaar en 4 maanden op
straat zonder recht op woonruimte medische zorg en zelfs geen Nederlands ingezetene meer door ID kaart zonder NSB euh BSN. januari 2015 gedane aangiftes nog steeds niet in behandeling genomen.

Advertenties

3 gedachtes over “HET BEWIJS IK ZAT IN 2006 onterecht in detentie op valse aangiftes van verkrachter Mark Marchand en hulp O.v.J. Andre Kroes.

  1. In juni 2006 zou ik toen in onder beperking/naakt in isoleercel zat in Pi Scheveningen verkeersovertreding met auto hebben gemaakt, later bezwaar aangetekend maar in 2007 werd er voor €1000.- euro beslag gelegd voor boete van €50 waarvan ik dus kon bewijzen dat ik die overtreding niet gemaakt kon hebben. Dagelijks werd ik gestalkt door politieagent Mark Marchand, foto’s daarvan zijn in mijn bezit en worden later ook online gezet.
    Ook de zware brandstichting aan mijn woning en auto en diefstal van goederen uit mijn woning toen ik in detentie zat en politie deur niet had afgesloten. foto’s van brandstichting binnenkort ook online. Met duidelijke video dat politie toekeek ? dader was. Laster in de media en op teletekst . Ik heb alles vastgelegd en nu gaat de beerput echt open bewijzen tegen de politie zijn er genoeg mag ze niet aan rechter voorleggen dus nu gaat alles online.

  2. Brigadier Stut van Bureau Nieuw Vennep wilde in 2007 ook mijn geschreven aangifte van diefstal en moord op mijn vader niet in behandeling nemen omdat de zoon van de daders ook politieagent in opleiding is Jeroen de Bruin Janeadamsstraat Te hoofddorp.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s