Advocatenkantoor Smithuijsen over de dakloze kwelgeest | Advocatie.nl

Advocatenkantoor Smithuijsen over de dakloze kwelgeest | Advocatie.nl.

Advertenties

3 gedachtes over “Advocatenkantoor Smithuijsen over de dakloze kwelgeest | Advocatie.nl

  1. !5 juli 2013 Smithuijsen advocaten in zwaar weer.
    Het oudste advocatenkantoor in Haarlem wat in 2011 nog fuseerde met de gemeente Haarlemmermeer advocaat Winters de Vries, moet mensen ontslaan nu de opdrachten minder zijn geworden.

  2. Verklaring van erfrecht en inzage is wettelijk vastgelegd voor hoofderfgename en Smithuijsen Winters en de Vries advocaten hebben dat middels valsheid in geschrifte en liegen tegen de rechter weten te omzeilen. Deze rechters: A.J. van der Meer, Jacky Dubois,Esther de Rooij en Th . S. Roell hechte meer waarde aan de leugens van de ze advocaten als mijn waarheid. Er is door deze rechters ook niet aan waarheidsvinding gedaan maar aan ons kent ons rechters en advocaten. Tot op heden wordt mij verklaring van erfrecht en inzage geweigert en door verplichte procesvoering heeft Deken Linthorst van de orde van advocaten mij het recht op advocaat onthouden en is er zonder hoor en wederhoor geoordeeld wat wettelijk niet zou kunnen maar de Staats advocaten van Winters en de vries de Brauw Blackstone Westberg blokkeren mijn rechten tot op de dag van vandaag.

  3. Marianne Biezenaar is onbekend met de term dakloos: Dat is iemand die onvoldoende middelen heeft om zichzelf een dak boven zijn/haar hoofd te kunnen permitteren.
    In mijn geval door bedrog van Smithuijsen Winters de Vries de Brauw Blackstone en westberg advocaten en door politie kennemerland die mij na 34 jaar werken middels politiegeweld arbeidsongeschikt maakte.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s