Politie NL wetting en overtuigend bewezen schuldig aan poging tot moord,verkrachting,zware mishandelingen,diefstal,opruiing,valsheid in geschrifte,gijzeling.

copyright 2003 gepke de leef.

 

 

Nog meer documenten op

 

link   http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com

link   http://www.stoppolitiegeweld.blogspot.nl

 

BEWIJS MATERIAAL OVER DAT IK ONSCHULDIG IN DETENTIE/GIJZELING ZWARE MISHANDELINGEN BEN GEWEEST EN VEROORDEELD BEN OP CREATIEVE VALSE AANGIFTES VAN POLITIE HOOFDDORP
kerstklok-lint
Update 05 november 2015
Politie en gemeente Haarlemmermeer willen niet dat ik aan beide benen wordt geopereerd om weer te kunnen lopen. Per  december 2015 moet ik huidige locatie onder dak verlaten omdat ik de verhoging van CAK eigen bijdrage niet kan betalen omdat op inkomsten WAZ beslag is door CJIB/deurwaarders voor o.a. wildplassen voor politiebureau Hoofddorp en veroordelingen op valse aangiften van politie en B&W Haarlemmermeer en Lieta de Bruin personeel Bornholm/Amstelring Hoofddorp die mijn vaders nalatenschap verduisterende en de documenten uit kluis van Rabobank Hoofddorp verkocht
en ook valse aangiften tegen mij deed o.a zware mishandeling zonder dat er letsel noch doktersverklaring was omdat er geen mishandeling heeft plaats gevonden. Ik zal daarom per  december 2015 huidige locatie worden uitgezet en nog steeds in rolstoel weer plaats moeten nemen voor politiebureau Hoofddorp om verder te wachten op behandeling van gedane aangiften om zo weer zelfstandig leven onder dak na 7 jaar dakloos door tekort aan inkomsten te kunnen opbouwen nadat ik in 2006 door politiegeweld bedrijf,huis en gezondheid kwijt raakte.
later meer documenten over hoe politie B&W Haarlemmermeer nu al meer als twee jaar medische zorg nodige operaties belemmeren.

 

IMG-20151217-WA0002

December 2015, En nog steeds weten politie en gemeente Haarlemmermeer medische zorg de nodige operaties om weer te kunnen lopen(als het al niet te laat is) te belemmeren. Zij blijven zich keer op keer schuldig maken aan poging tot moord op mijn persoon. De waarheid martelingen grove schendingen van de rechten van de mens wat mij is aangedaan sinds 2003 mag niet strafrechtelijk vervolgd worden.

 

Zie onderstaande 3 links  schrijven aan landsadvocaten over onterechte civiele gijzelingen op bevel  en betaald door B&W Haarlemmermeer Theo Weterings inzake civiele procedure/kortgeding van Nationale politie Nederland tegen mij. Deurwaarders kantoor de Best Hoofddorp liet mij vervoeren op bodem politiebusje en plaatste mij in cellen zonder minder valide faciliteiten en belemmerde medische zorg/operaties.

 

 

De Leef brief aan landsadvocaat d.d. 24 04 15

 

 

De Leef brief aan landsadvocaat d.d. 18 mei 2015

Lees hier onder mijn verweer wat door rechters/voormalig O.v.J.’s niet werd meegenomen in vonnis.

13 11 13 RK CONCEPT MEMORIE VAN ANTWOORD (MvA) tevens incidenteel appel

 

December 2015 nog steeds geen medische zorg/operaties mogelijk door belemmering door politie B&W Haarlemmermeer.
kerstklok-lint

IMG-20150730-WA0008

04022015095 he er is nooit 1 van mijn aangiftes voor rechters geweest dus rechtelijke uitspraak is leugen. Sterker nu liegt politie erop los met dat ik nooit aangifte zou hebben gedaan.

07112014747 Hier spreekt boss van politie haha Weterings zelfs over sepot/verjaring. En dat ik de verplicht schriftelijke aangifte tegen voor de wet familie zou hebben ingetrokken gelogen elk bewijs daarvoor ontbreekt dus ook.

Verkrachter Politieagent mark Marchand kan keer op keer wel aangiftes tegen mij doen,zelfs art 12 procedure. Zelfs ggz ggd tegen mij opruien hij tegen wie aangifte is gedaan door mij, en mijn aangiftes tegen deze verkrachter blijven in bureaulade van politiebureau en zouden zelfs nooit zijn gedaan
IMG-20150730-WA0046

03022015085 Nationale politie en civiel procederen tegen burgers met geld van de burgers. rechters voormalig OVJ’s ik dus kansloos er wordt geen waarheidsvinding gedaan.

26102014373 NOOIT MEER IETS VAN GEHOORD DOSSIERS ZOUDEN ZOEK ZIJN EN IK ZOU GEEN GELDIG ID HEBBEN.

<img src=”https://gepkedeleef.files.wordpress.com/2012/09/28-mei30102014549 GENOEG BEWIJZEN DAT IK ALLES HEB GEPROBEERD EN WEL DEGELIJK AANGIFTE HEB GEDAAN DIE VOLGENS THEO WETERINGS ZELFS GESEPONEERD VERJAARD ZOU ZIJN.
-2015-spaarne.jpg?w=300″ alt=”28 mei 2015 spaarne” width=”300″ height=”169″ class=”alignnone size-medium wp-image-1451″ />

 

Foto0501

Foto0500

De Schoft politie-barbaar Henk Pathuis die er zelf bij was toen de kleren met fysiek geweld van mij lichaam werden getrokken. En toen mijn gedane aangiften opleggen in politieadministratie omdat er onvoldoende aanknopingspunten waren.

Foto0496

Kijk hier  Bernt Schneiders het bedmaatje van O.v.J. Sacha Spoor die mij liet veroordelen omdat haar bedmaatje bovenstaande leugens op papier ondertekende en aangifte tegen haar bedmaatje Bernie buiten het dossier liet. En bizar politie klachtencommissie waar verkrachter Mark Marchand niet op kwam dagen maar het woord liet doen door

13087260_1054085574649650_6350655285228197984_o

Foto0451

Peter Vanetie die beetje boel verwarde verklaring aflegde bij politie klachten commissie. Ene keer zegt hij ik was daar niet bij andere keer hij zou er wel bij zijn geweest.

 

Foto0470

rechts op foto Hulp O.v.J.  C0rnelis Marinus  Antonius van Breemen die keer op keer valse PV’s tegen mij opmaakte.

Afb0522

Hier van Breenen tweede rechts op foto met collega barbaren  midden Bob Visser en  tweede links Andre Kroes

Foto0310

Dat ik invalide ben geschopt door politie Kennermerland stopt mij niet. Keer op keer zal ik terugkomen voor behandeling van de door mij gedane aangiften tegen politie Kennemerland en kompanen.

Foto0476

Later door rechtbank buiten Noord Holland veroordeelde Marja Tuk Koek die politie psycholoog Hoofddorp is/was volgens Arjen Schut en haar diagnose over mij voor rechter bracht. Deze tuk is dus oplichtster zonder enige titel en daarvoor in 2011 ook veroordeeld

 

zeil voor bureau

mankeer niets volgens politie
voor politiebureau Hoofddorp.Geen recht op medische zorg na zware mishandeling door politie 01 okt 2013, kapot geschopte knieschijf. Maar politie tegen burgers de Leef mankeert niets,ook ambulance medewerkers en GGD namen deze leugens van politie over. Theo Weterings is ook een grote crimineel

Foto0135

Afb0653

Afb0131

Foto op 08-06-12 om 00.00

ook foto’s van nog meer bewezen criminelen van politie

OP http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com

Afb1010

Al 6 jaar onvrijwillig dakloos door politie geweld oktober 2013 nu in rolstoel en nog steeds geen recht op behandeling van gedane aangiftes,huisvesting,medische zorg (ook niet tijdens onterechte detenties en nu 100% stopzetting ziekengeld waarvoor ik 34 jaar heb gewerkt en nu per oktober 2014 uit de vuilnisbakken moet gaan eten en verblijf door politie gedumpt 5 juli 2014 in tentje parkeerplaats Paviljoenlaan Hoofddorp. Ofonder dekzeil omdat ik bij arrestatie van j.l. 09 september 2014 0.6.20 uur uit tent paviljoenlaan gehaald mijn spullen tent kleding etc niet mocht meenemen en die nog zoek zijn.

ZIE   http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com    Voor het laatste nieuws betreft vonnis 01 april 2014 veroordeeld  tot 18 maanden gijzeling betaald door de Nationale politie om mij het zwijgen op te leggen.

Dit vonnis is op 2 april 2014  aan mijn persoon betekent door deurwaarder A.F. Damen gerechtsdeurwaarder de Best en Partners Hoofddorp toen ik  zwaar gewond voor politiebureau Hoofddorp  Hoofdweg 800 lag op nog steeds behandeling van de door mij en advocate gedane aangiftes van strafbare feiten. deurwaarders kantoor de Best en Partners zorgt ook voor deportatie bij de in gijzeling neming en betaald de directeur van de gevangenis een voorschot.

 

 

13 11 13 RK CONCEPT MEMORIE VAN ANTWOORD (MvA) tevens incidenteel appel

.SAMSUNG

i.v.m  zwaar letsel even niet voor politiebureau Hoofddorp… ja oorzaak politiegeweld.
periode oktober 2013 t/m 4 mei 2014 zie http://www.killercops.wordpress.com

Deze maand april 2014 weer op valse aangiftes  van Mark Marchand in detentie. Politie Kennemerland zal de detentie die  officieel  jaar kan duren maar rechters Mrs.D.J. van der Kwaak,W.H.F.M. Cortenraad en L.a.J. Dun tevens voormalig O.V.J. hebben daar 18 maanden van gemaakt en minimaal € 300.- per dag gaan kosten betalen. Zal politie Kennemerland  ook de kosten voor de knie operaties gaan betalen ze hebben ze immers ook kapot geschopt. Revalideren doe ik dan wel weer voor politiebureau Hoofddorp want ik blijf bij mijn wettelijke recht dat politie de door mij en advocaat gedane aangiftes voor rechter moet brengen.

Volgens de wet betalen  in  civiele procedure ( en dat was dit kortgeding van politie Kennemerland tegen Gepke de Leef) de kosten van gijzeling vooraf aan de directeur van de gevangenis. Ze kunnen die kosten later op mij gaan claimen maar dan wil ik wel de bonnetjes van hoe ze dat betaald hebben.

Binnenkort ook de waarheid over politie Hoofddorp in de jaren zeventig, ik werd van poging tot moord beschuldigd en moest mee naar plaats delict woning vol met bloesporen.De echte dader hadden ze al maar ik moest lesje hebben van politie. Kon bij aanhouding ook 20 getuigen noemen dat ik het ook niet geweest kon zijn. Mijn vader was het slachtoffer en zijn ex een politievriendin had het gedaan en zal al in voorarrest, maar ze maakte mij ook verdachte en met geweld werden mijn vinger afdrukken genomen( was zelfs nog minderjarig) en ook mocht ik mijn vader die op de intensive care van het ziekenhuis lag met messteek  in zijn hartstreek niet bezoeken. dat was de eerste keer dat ze mij het mogelijke afscheid van mijn vader ontnamen.

In 2007 hebben ze mij dat recht weer ontnomen en de werkelijke nu moordenaars niet strafrechtelijk willen vervolgen.

De beerput gaat nu echt open over politie Hoofddorp. Deze week nog meer detail en documenten,ook diefstal en verkoop van mijn auto naar het buitenland.

,

LAATSTE NIEUWS OP  http://www.stoppolitiegeweld.blogspot.nl        &    Sobibor de Leef op Facebook

13 11 13 RK CONCEPT MEMORIE VAN ANTWOORD (MvA) tevens incidenteel appel

Rechters hebben alles wat politie op ambtseed beweerd voor waarheid aangenomen en ik heb geen getuige/bewijsmiddelen in mogen brengen. rechters u had aangifte moeten doen bij politie en dat heeft u nooit gedaan zegt politie o.a. Annemarie Feije, Ron Oudhuis,Michiel Marchand,Andre Kroes,Fred Roest,Liesbeth Huijzer, Ronald vd Linde bewijzen van dat er wel  aangiftes zijn gedaan va. 2003 zijn in bezit rechters Haarlem Amsterdam maar ze wilde ze niet inzien.

******************************************************************************************************

Ook nog steeds niet opgelost de erfenis kwestie, bewezen diefstal etc en schendingen van het wettelijke recht op verklaring van erfrecht en inzage voor mij als hoofderfgename.

Bij Lieta de Bruin in de Jane Adamsstraat te Hoofddorp ligt nog heel veel geld wat mijn vader mij heeft nagelaten misschien dat ze daar beslag op gaan leggen.

Lieta de bruin( medewerkster Eykenhove/Bornholm Hoofddorp) heeft ook de valse aangifte gedaan dat ik haar zwaar mishandeld( cat 4 met verplichte DNA afname) zou hebben, heb daar al 4 maanden voor in detentie gezeten… dus moet alleen het vonnis van mishandeling nog even rechtsgeldig maken. deze Lieta de Bruin is ook bewezen schuldig aan:moord,diefstal,,verduistering.oplichting,valsheid in geschrifte alle bewijzen daarvan zijn in bezit politie. Ik ben toen aangehouden omdat ik voor de deur stond van deze crimineel Lieta de Bruin Janeadamstraat, advocaat micha jongevos heeft mij op politiebureau bezocht en er was dus ook niets van zware mishandeling bekend,dat is er pas in 2011 van gemaakt en middels valsheid in geschrifte voor rechter gebracht.  advocaat Jongevos wilde mij daar geen pv/ bewijzen van geven voor ontlastende bewijs  zodat ik had kunnen bewijzen dat ik NIET was aangehouden voor zware mishandeling omdat die ook nooit gepleegd is door mij!

 

13087260_1054085574649650_6350655285228197984_o

 

 

 

foto: Sacha Spoor advocaat Generaal Hof Amsterdam en bed maatje van Bernie Schneiders korpschef politie Kennemerland die mij ook niet het vonnis van 19 november 2011 wilde geven waarin ik ten onrechte en dat weet zij werd veroordeeld voor 4 maanden detentie in beperking voor een mishandeling die ik niet gepleegd heb. Deze Spoor O.v.J. en toen Bernie Burgemeeester werd opeens AG is een zware crimineel in toga die dus ook medeschuldig is aan poging tot moord en het niet veroordelen van verkrachter politieagent/Mark Marchand die onder bevel staat van haar bedmaatje.

En ik ben veroordeeld zonder dat de rechter bewijzen heeft gezien enkel alleen op  ambtseed opgemaakt door politie vodje .

aangiftes compleet 2013-2            GEDANE AANGIFTES BIJ POLITIE HOOFDDORP

Reactie van inspecteur ( Zeden zaken) R.A.J. Oudhuis op de aangiftes van 2006, en toen ik in 2009 met advocaat op afspraak  voor de volgende aangiftes kwam stuurde deze R.A.J. Oudhuis mij het bureau uit en lasterde en loog  tegen mijn advocaat over mij. De rechters/voormalig O.v.J.’s wilde deze advocaat niet als getuige toelaten tijdens  proces..

5 mrt 2007 oudhuis

Ik maak mij door deze staats advocaten nog sterker om de waarheid over de moorden op mijn familie door de Nederlandse Staat en politie tijdens WOII verder naar buiten te brengen. Ze hebben heel wat te verbergen dat weet ik en binnenkort ook u want ik heb nog meer info die later online gaat

Op naar de finale!

Binnenkort op ander site alle foto’s en video’s van brandstichting aan woning en auto en medisch dossier zwaar letsel door politiegeweld

CITAAT: 4.5 NOG AFGEZIEN VAN DE VRAAG OF DE UITLATINGEN OP WAARHEID BERUSTEN.

DE LEEF ANDERE MOGELIJKHEDEN HEEFT OM EEN ONDERZOEK IN TE STELLEN NAAR DE FEITELIJKE JUISTHEID VAN HAAR BESCHULDIGINGEN.

20 NOVEMBER 2013 DE NATIONALE POLITIE IS IN HOGER BEROEP GEGAAN EN EIST WEER GIJZELING,DIT MAG TOT 1 JAAR.

IK BEN WEL BRUUT VAGINAAL ONDERZOCHT  (ART.242 WETBOEK VAN STRAFRECHT)DOOR MARK MARCHAND IN POLITIE CEL HOOFDDORP MAART 2003 EN ALLES IS GEBEURD ONDER CAMERA BEWAKING MAAR POLITIE HEFFT DIE BEELDEN VERNIETIGD.

En daarna ook nog eens 9 dagen en 68 dagen onterecht in beperking in detentie geweest op valse pv van Mark Marchand, later wel 100% onschuldig verklaard en schadevergoeding ontvangen maar ook die aangiftes tegen Mark Marchand zijn nooit in behandeling genomen.In het valsheid in geschifte schaduw dossier staat niets over het sepot door OM en schadevergoeding maar staat daar als bewezen strafbare feiten vermeld.

EN HET GRIFFIE VERSLAG VAN DECEMBER 2008 WAARIN RECHERCHEUR  RONALD VD LINDE AAN RECHTER AYAL BELOOFT DAT DE DOOR MIJ EN ADVOCATE GEDANE AANGIFTES EINDELIJK EENS IN BEHANDELING WORDEN GENOMEN,EN NIET ZOALS BURGERVERADER  THEO WETERINGS IN DE MEDIA LIET ZETTEN DAT DIE AANGIFTES VERJAARD WAREN EN OF DOOR JUSTITIE EN OMBUDSMAN ONGEGROND WAREN VERKLAARD. POLITIE WOORDVOERSTER EVY ELSCHOT MELDE IN DE MEDIA DAT IK NIET TWEE KEER AANGIFTE KON DOEN TEGEN POLITIE AGENT MARK MARCHAND.

MIJN AANGIFTES ZIJN NOOIT VOOR RECHTER GEBRACHT OF GESEPONEERD.

WE HEBBEN ALLES OP SCHRIFT MAAR RECHTER KEEK OP 20 SEPTEMBER 2013 ANDERE KANT OP. WAT ZIJN HAAR NEVENFUNCTIES OF WAT WEET POLITIE VAN DEZE MR E. JOCHEM DAT ZIJ EEN VONNIS GEEFT OP BEWIJSBARE VALSHEID IN GESCHRIFTE DOOR POLITIE.

ER ZIJN BEWIJSBAAR ( DAT WEET DE RECHTER EN POLITIE OOK )AANGIFTES GEDAAN BIJ POLITIE,OMBUDSMAN,AMNESTY ETC DUS HOE KAN DEZE RECHTER SCHRIJVEN DAT IK GEEN AANGIFTES ZOU HEBBEN GEDAAN.

Wegens kans op herhaling van verkrachting,valsheid in geschrifte en mishandelingen door politie/OM en GGz medewrkers zet ik hun foto’s online

Hebben het dan over politie is schuldig aan: moord-diefstal-verkrachting-oplichting-valsheid in geschrifte-verduistering-misbruik maken van het strafrecht-mijneed-schendingen van de rechten van de mens-martelingen-vrijheidberovingen-gijzelingen-poging tot moord-toebrengen van zwaar letsel-opruiing-leugens verspreiden via de media-censuur op de media-leugenachtige berichtgevingen-

Verdachte  politieagenten  van verkrachting,zware mishandeling,poging tot moord worden gehoord als getuigen en hebben verklaringen op elkaar kunnen afstemmen op en top Nazi politiestaat Nederland

OP CAMERA BEELDEN 10-03-2003 IN CEL HERKENBAAR  EN DOOR MIJ HERKENDE POLITIEAGENTEN Johannes Jacobus Maria MAES EN MARJOLIJN VAN BROECK WORDEN NIET ALS GETUIGE GEHOORD  . (MAAR AGENTEN DIE er niet bij waren?  W. R. M.  staat in verslag van Nysingh advocaten zijn dat?? Iwan Jorgen Walman,Johannes Wilhelmus Jacobus van der Weijden. D.G. Rodermond, Nicolaas Wilhelmus Musters. Dick Mesman uit Nieuw Vennep.B.C. Mittertreiner, A.M.Wijsman,de Munck uit Beverwijk en of Marchand zelf. wordt vervolgd. MAAKT DUS  EIGENLIJK NIET UIT WIE POLITIE/OM ALS GETUIGEN OPROEPEN.ALLE ZIJN BEROEPSLIEGERS VAN POLITIE . ZIE OOK DE RECENTELIJKE MOORDEN OP R.I.P. MICHAEL KOOMEN,IHSAN GURZ.RISHI CHANDRIKASING,MIKE STOK EN WENSLEY UDENHOUT ALLE  WETTIG EN OVERTUIGEND BEWEZEN DADERS ZIJN NIET STRAFRECHTELIJK VERVOLGD EN LOPEN NOG MET STAATSWAPEN.ZIJ DIE DE WETTEN BEHOREN TE HANDHAVEN HEBBEN ZICHZELF BOVEN DIE WETTEN GEPLAATST.

In verslag staat ook niets over de door mij en advocaat gedane aangiftes,dat ik na 34 jaar werken 100% arbeidsongeschikt ben geraakt door politiegeweld en in 2006 100 dagen onterecht( er waren geen aangiftes/sepot OM) onder beperking in detentie naakt in isoleercellen heb moeten doorbrengen en dat ik naakt met handboeien op de rug en zak over hoofd in busje over de openbareweg van P.I. naar P.i. werd vervoerd dat ik gezondheid,bedrijf,huis en goederen ben kwijt geraakt door valsheid in geschrifte door politie. Ook niets over dat ik doordat politiegeweld al meer als een miljoen aan inkomsten ben misgelopen en nu al 5 jaar dakloos op straat leef omdat politie/OM constant beslag leggen op mijn inkomen voor valse/nep boete’s waardoor ik mij niet eens een dak boven mijn hoofd  kan permitteren Er staat wel dat ik met weinig spullen de winters buiten heb moeten overleven maar daar staat niet bij dat politie elke keer alle spullen van mij waarmee ik de winters mee moest overleven in beslag werden genomen door politie ,  in 2011/2012  4 maanden onterecht vast heb gezeten voor mishandeling die ik nooit heb gepleegd en 8 weken in 2013 vast heb gezeten voor andere  andere valse aangiftes. In zogenaamd schaduw dossier staat dat ik ben veroordeeld voor zware mishandelingen en vernielingen die nooit hebben plaats gevonden.HET HELE VERSLAG VAN NYSINGH ADVOCATEN IS VALSHEID IN GESCHRIFTE OP AMBTSEED.

IK ZOU REPUTATIE SCHADE VEROORZAKEN BIJ DEZE : VERKRACHTERS,DIEVEN,OPLICHTERS,VALSHEID IN GESCHRIFTE,MISDADEN TEGEN DE MENSHEID PLEGENDE  PSYCHOPATEN VAN POLITIE REGIO KENNEMERLAND.

Amsterdam-Amstelland

E.G.M.(liesbeth) Huyzer naast zakkenvullers/criminelen Welten en Opstelten.

nationalepo1feb.jpg.crop_display

Meer als 120.000 Nederlands/Joods ingezetene werden  in WO II door politie a fl.7,50 uitgeleverd aan de ( bezetter). Wat gaan deze bovenstaande nazi’s II voor bevolkingsgroepen de dood injagen.

Mark Marchand Schuldig aan:  art. 131.Opruiing-art.132.verspreiding van opruiende stukken-art.134.mislukte uitlokking-art.138.huisvredebreuk-art.141.gezamenlijkeopenlijke geweldpleging-art.152.uitdaging tot tweegevecht-art.188.het doen van valse aangifte-art.225.valsheid in geschrifte-art.239.schennis van de eerbaarheid-art.242.verkrachting-art.246.feitelijke aanranding van de eerbaarheid-art.261.smaad en smaadschrift-art.262.laster-art.266.eenvoudige belediging-art.268 lasterlijke aanklacht-art.282.vrijheidberoving-art.283.schuld aan vrijheidsberoving-art.285.bedreiging met misdrijf-art.300.mishandeling-art.301.mishandeling met voorbedachte rade-art.308.lichamelijk letsel door schuld-art.309.lichamelijk letsel door schuld gepleegd in ambt of beroep-art.350.zaakbeschadigingen-art.426 bis hinderlijk volgen.

Foto onder: Mark Marchand,politie psychopaat die mij in 2003 bruut vaginaal (onderzocht) in politiecel Hoofddorp. Op zoek naar de handboeien die ze mij in de cel op de rug hadden om gedaan.

Afb0867

Toen mijn vader Tom de leef in 2007 onder verdachte omstandigheden in verpleeghuis Bornholm/Eykenhove te Hoofddorp overleed en ik toen ik zoals ik hem 30 jaar lang had belooft  als via testament vastgelegde hoofderfgename de o.a documenten uit de kluis van de Rabobank te Hoofddorp wilde halen  zoals  ook besproken met mijn vader   en deze documenten openbaar zou maken bleken de documenten uit de kluis van de Rabo bank te zijn gestolen door Lieta de Bruin bejaardenverzorgster  Eijkenhove-Bornholm/Amstelring  die zich ook middels diefstal zelf tot beheerster had benoemd dit heeft Lieta de Bruin in samenwerking  gedaan met politie Hoofddorp /gemeente Haarlemmermeer en politie Kennemerland advocaat  Mr.Dick Winters tevens lid raad van bestuur Rabobank Haarlemmermeer. En mede eigenaar van Smithuijsen Winters en de Vries  advocaten Haarlem/Hoofddorp. Ook de Brauw Blackstone Westbroek advocaten Amsterdam deden als Rabo(  Duitse Boerenleenbank) huisadvocaat ook mee aan deze fraude . Nadat de o.a. documenten en foto’s en ander bescheiden uit de kluis  van de Rabobank waren gestolen door Lieta de Bruin en ik daarvan schriftelijke aangifte deed zoals de wet vereist bij Brigadier Stut te Nieuw vennep probeerde men mij gek te laten verklaren middels RM aanvraag in opdracht van Theo Weterings met verzoek om zware mishandelingen middels ECT om mijn geheugen te wissen en onherstelbaar hersenletsel te bezorgen. Ook werd mij het wettelijke recht op inzage en erf-recht verklaring ontnomen als hoofd erfgename. Notariskantoor Schoenmakers( huidige Sterel cs)  Mr.The en Schoenmakers die door de bejaardenverzorgster Lieta de Bruin van Eijkenhove /Bornholm en corrupt advocaat Dick winters was benaderd,wilde verdeling zonder inzage te geven.( lees Lieta de Bruin is middels diefstal in bezit gekomen van  de administratie van mijn overleden vader.   Dit heeft zij enkel gedaan voor financieel gewin(Alle bankrekeningen toen mijn vader gedwongen was opgenomen leeg geplunderd) en daar zij de documenten uit de kluis aan politie/OM heeft overgedragen tegen betaling. Deze frauduleuze handelingen van Lieta de Bruin betekent ook dat zij geen bloed is van  mijn overleden vader,maar zoals mijn vader altijd opmerkte zij Lieta de Bruin komt uit andermans  broekje(wie de pet past)  maar staat in mijn boekje! Het  staats advocaten kantoor Smithuijsen Winters en de Vries deelde mij ook mede dat bejaarde verzorgster Lieta de Bruin  Eijkenhove/Bornholm de gestolen documenten niet aan mij de rechtmatige eigenaar kon geven omdat ze dan zou meewerken aan haar eigen strafrechtelijke vervolging inzake: diefstal,verduistering,oplichting,fraude en moord. Ik kreeg in 2007 ook  al lachende advies van notaris Mr The om dan maar aangifte te doen tegen Lieta de Bruin wat ik ook meteen in 2007 heb gedaan bij Brigadier Stut in Nieuw Vennep maar die zei een goede relatie te hebben met Lieta de Bruin en haar inmiddels ook nazi II politie NL medewerker Jeroen de Bruin.Stut nam mijn schriftelijk  (zoals de wet vereist) aangifte tegen Lieta de Bruin wel in ontvangst maar weigerde die in behandeling te nemen. Ik kon als aangever valsheid in geschrifte met opzet bewijzen bewijzen, maar politie/OM verhinderde mij om deze manier een zogenaamde artikel 12 procedure bij het gerechtshof te starten) En ook de relatie van mijn vader en mij met politie hoofddorp en Hilversum altijd  al slecht is geweest. Wat verergerde  toen  ik in 2003 ook nog eens ben verkracht en gefolterd in politie cellencomplex Hoofddorp door M.C.J. (Mark) Marchand nu hoofdagent in Haarlem en woonachtig in Hoofddorp toeschouwers J.J.M. Maes en M. Broeck onder Lijding van toenmalig districtschef Andre Kroes die later ook weer verantwoordelijk was voor de de moord op Ihsan Gurz. Ik doe daarover al sinds 2003 klachten en aangiftes over ingediend zonder resultaat.Waarbij ik mij niet bij neerlegde als gevolg daarvan ik in 2006  ook nog eens door politiegeweld 100% arbeidsongeschikt ben geraakt na 34 jaar werken waarvan de laatste 20 jaar als zelfstandige kun je ervan uit gaan dat deze zaken door elkaar zijn gaan lopen en dat politie Hoofddorp hier in deze zaak ook weer  crimineel bezig is. Daar zij ook al bij het overlijden van mijn biologische moeder Pia Hazekamp (1933-2002) samen met Gemeente advocaat Mr. Dick Winters die nalatenschap ook al hadden verduisterd. Pia Hazekamp was een zwart betaalde medewerkster van  Mr.Dick Winters zijn eerste kantoortje( tuinweg/hoofdweg) geweest en wist wel hoe  het 1 en ander te verduisteren.En toen Pia Hazekamp in de zeventiger jaren mijn vader een mens in zijn hartstreek stak wist politie Hoofddorp haar ook al uit het strafrechtelijke  vervolgingsproces te houden.

Ook de d-erectie’s van verpleeghuis Bornholm/Eijkenhove en GGD/GGz hebben een kwalijke rol in deze zaak met mijn vader daar ze hun client die ze zoals Madalon Warnies van de GGD aangeeft dat mijn vader op verzoek van  bejaardenverzorgster Lieta de Bruin gedwongen was opgenomen onder beperking zelfs hij mocht geen bezoek ontvangen of naar buiten bellen. Deze 3 organisaties hebben dus hun plicht verzaakt daar zij geen bewindvoerder hebben laten aanstellen. En zo kon de Amstelring/Bornholm/Eijkenhove  medewerkster Lieta de Bruin haar criminele activiteiten begaan.( later correspondentie,namen, documenten en opname tape’s telefoon gesprekken.) Hoeveel  ouderen nabestaanden zijn ook slachtoffer van corruptie/diefstal door Amstelring/Eykenhove Bornholm Hoofddorp medewerkers?

Hoe vaak past Bornholm/Eykenhove en Amstelring  te Hoofddorp onvrijwillige euthanasie toe en laat daarna mensen met spoed tegen hun wens in cremeren?( gaat de boeken in als doodsoorzaak dementie) Maar blijft moord middels iemand in coma spuiten en dan laten sterven door tekort aan vocht!

Ook notariskantoor  Mr.Schoenmakers Reijnen & Takken  Mr.The aan de Boslaan 4 Te Hoofddorp(nu Sterel c.s, maar corrupte F.E. van Geene-Huizen  kandidaat notaris die ook een zeer corrupte rol speelde in deze zaak is daar nog steeds werkzaam. Binnnen kort documenten over  online heeft criminele rol vervult in deze zaak daar hij Lieta de Bruin die in testament enkel stond vermeld als rechthebbende op kindsdeel 25% en ik als hoofd erfgename  maar hij heeft haar wel onterecht een verklaring  van erfrecht verstrekt

Foto0649

Foto0650

en die ook gefactureerd waarvoor hij ook nog eens van mening is dat ik daar €2.500,00 voor moet betalen. Wat wettelijk  ook weer niet mogelijk  is want ik bent nooit akkoord gegaan dat deze notaris Schoenmakers zich mee deze zaak zou bemoeien. Hij had bij aanvang zonder mijn toestemming/medeweten al zoveel wetten overtreden dat deze notaris  Mr. Schoenmakers en Mr.The hiervoor toen al  direct na mijn gedane aangiftes bij politie Hoofddorp/Nieuw Vennep strafrechtelijk voor had moeten worden vervolgd. De aangiftes tegen dit kantoor zijn  dus direct in 2007 gedaan maar politie wil ze niet in behandeling nemen. Mr.The is na zijn frauduleuze handelen vertrokken bij Schoenmakers Notarissen en tot op heden spoorloos.
Zie ook welke rol Nederlandse notarissen hebben gespeeld tussen 1940-1947 bij de vastgoed onteigeningen van Nederlands Joods ingezetenen die door de politie op de NS treinen naar de doodskampen Sobibor en Auschwitz zijn gezet

Wat uit de kluis van de Rabobank is gestolen zie ik nooit meer terug. En dat  mij het recht op inzage en erfrecht-verklaring weigeren is meer als crimineel te noemen daar deze wettelijk zijn vastgelegd en dus bewust worden overtreden omdat de deksel niet van de beerput mag. Zonder erfrecht-verklaring gaat er nergens een officiële deur voor mij open om verder onderzoek te doen naar wat er o.a. met mijn Familie is gebeurd tussen 1940/1945 WOII. Wat is er gebeurd met de nog duizenden mensen die nog steeds als vermist/verblijvende in het buitenland staan, heeft dit te maken met de geheimhoudingsplicht van B&W van 75 jaar.

Deze documenten en foto’s hebben betrekking op mijn familie de Leef leden die tussen 1940/1945 als Nederlands ingezetene  om hun Joods zijn direct in Nederland zijn  vermoord middels nekschot  door de Nederlandse politie en/of op de NS goederen treinen naar o.a. Auschwitz en Sobibor zijn gezet en daar zijn vermoord. Al hun huizen en andere eigendommen zijn door de Nederlandse Nazi’s I politie in beslag genomen en onder de nazi’s I politieleden verdeeld. Ze kregen ook een vaste een bonus voor elke Joods Nederlands ingezetene van FL.7,50,- ( Dit gebeurde ook met de anderen Joods Nederlands ingezetenen en hun goederen van de dus meer als 200.000  andere Joods Nederlands ingezetenen Mijn vader was 1 van de twaalf overlevenden van de in 1940 nog uit 160 levende  de Leef . Daar in 1946  de Nederlandse Nazi politie en NSB B&W van gemeenten en politiek nog steeds de dienst uitmaakte heeft mijn vader zijn moeder moeten beloven niet meer over de gruweldaden/genocide begaan door  de Nederlandse politie en B&W van Gemeenten. Ook degene die het na 1945 waagde te praten over het feit dat vele Duitse en Nederlandse Nazi in 1944 in veiligheid waren gebracht(Eichmann/KLM/paperclip) waren hun leven niet zeker en werden bedreigd/vermoord door de Nederlandse ondertussen Nazi’s II politie. En een zeer belangrijk detail is dat meerdere Familie leden van mij in 1940 voor het koningshuis werkte en nadat de Oranje bende op de vlucht sloeg met hun goud hun medewerkers-personeel  Nederlands/Joods ingezetenen aan de politie overdroegen voor de doodstraf.Zie de rol van Kamerheer jonkheer Roell van Bernard in deze. Zijn familie jonkheer. S Roell nu rechter in Haarlem/Amsterdam en kamerheer Beatrix wist middels belangenverstrengeling deze zaak tot op heden dicht te houden. (hartsvriendin Beatrix Renee Roell ze kenden elkaar uit Canada 40/45) Dit alles in samenwerking met de eerder genoemde staats advocaten van de Brauw Blackstone Westberg en Smithuijsen Winters en de Vries.

Mijn vader had mij dus verteld over wat er werkelijk heeft plaats gevonden tussen 40/45 en verzocht mij omdat ik ook Joods bloed heb deze o.a. documenten uit zijn kluis openbaar te maken.  *******wordt vervolgd met lijst van goederen die uit kluis zijn gestolen.(ook de woning is leeggehaald en verkocht lijst volgt.

Omdat de bescherming van de mensenrechten  binnen de Rijksoverheid der Nederlanden goed geregeld zou zijn bestaat er in Nederland ook geen college voor de rechten van de mens.De Rijksoverheid concentreert  zich sinds 1940 op het verbeteren van de mensenrechten in het buitenland.  ( euh Indie,Molukken Java Suriname,Joegoslavie,Srebrenica,Irak,Afghanistan dat nog steeds de grootste opium plantage op deze aarde is.

Onderstaande  huidige EVRM regels rechten van de Nederlandse mens zouden sinds 1940 niet geschonden worden:

-Verbod van foltering en onmenselijke behandeling:Naakt met handboeien op de rug en zak over hoofd worden rond gereden in politiebusje.

-Recht op vrijheid en veiligheid:onterecht  in detentie met een tekort aan voedsel en water,geen recht op contant met de buitenwereld en of advocaat,naakt in isoleercellen en constant dwangdrugs krijgen toegediend met fysiek geweld.

-Recht op eerlijk proces:Getuigen mogen niet worden opgeroepen,documenten en foto’s mogen niet als ontlastend bewijs worden ingebracht.

-Recht op eerbiediging van privé-en Familie leven

-Vrijheid van meningsuiting:Waarheid wordt in Nederland betitelt als laster/smaad omdat de waarheid het algemeen belang niet zou dienen.

-Vrijheid van godsdienst

-Het verbod van discriminatie- Politieagent Danny Rodemond,( toen ik naakt geboeid lag in cellencomplex politie bureau Hoofddorp) Citaat: Wij hebben tussen 40/45  1 Jood te weinig vermoord te weten jouw vader, hadden we van jou ook geen last gehad. Mijn reactie i.v.m. zijn korte nekkie en pootjes nazi Smurf. Ja ik deed aangifte tegen deze politieagent Rodermond ivm met belediging/discriminatie jegens overledene van burger.Maar hij kon wel aangifte doen tegen mij ivm belediging van Nazi  II in functie.Rechters Rino Verpalen, O.v.J./raadsheer P.C. kortenhorst en O.v.J. Sacha Spoor waren van mening dat ik een Nazi  II had beledigd door hem smurf te noemen!

MAAR………… Het werd Licht,door druk uit het buitenland zou Nederland anno 2012 ook een college krijgen om de rechten van de Nederlandse mensen te beschermen

Op 01 oktober 2012 zou Nederland dus sinds 1940  toch een college hebben voor de rechten  van de mens.Ik meteen aanschrijven over de folteringen en verkrachtingen die ik hadden moeten ondervinden vanaf 2003 in politie/justitie en GGz isoleercellen, en het feit dat politie  Kennemerland mij om te vernederen na onterechte arrestatie naakt met zak over hoofd en handboeien op de rug rond rijdt door Nederland. en  daarna weigert kleding terug te geven.

Op 03 oktober 2012 kreeg ik al een reactie van Dhr.Mr. Ferdiand G.Knaack :

Geachte Heer de Leef, ik neem uw schrijven voor kennisgeving aan.( duidelijk vaginale verkrachting op geschreven)

En lachen zijn email kwam van het Rijks ministerie van veiligheid en justitie maar noemt zich een onafhankelijk orgaan/commissie voor de rechten van de Nederlands ingezetenen . Nederland= en blijft een politiestaat sinds 1940, met ja weer een nep commissie erbij zodat het in het buitenland lijkt of Nederland de rechten van de mens wel naleeft. Heel bizar voor 1940 hadden we bestuurders met de V.O.C. mentaliteit, toen kregen we van 1940 t/m 1945 de NSB politiek en nazi mentaliteit en na 1945 tot heden hebben we de nazi II mentaliteit

En meteen is het…………. weer donker in Rijks Nazi’s II-politiestaat Nederland

Dit is de eerste en enige site die onder mijn eigen beheer is opgezet,over artikelen op andere site’s heb ik geen zeggenschap en vallen dus ook niet onder mijn verantwoordelijkheid( heb 2 jaar geleden wel de domeinnaam GEPKEDELEEF.NL vast laten leggen en betaald maar kan ook daar niet over beschikken. De persoon  die deze voor mij in bewaring had  en niet aan mij wil over dragen denkt in de toekomst uit mijn naam nog eens finacieel slaatje te kunnen slaan als mij wat overkomt)

Daar ik nog steeds niet hersteld bent van wederom zwaar toegebracht fysiek en geestelijk letsel tijdens mijn laatste onterechte detentie nov 2011-april 2012 Breda,Zwolle en Amsterdam is deze site nog beetje chaotisch.Ik hoop deze site de komende maanden af te ronden daar ik verwacht dat als ik weer bij politiebureau Hoofddorp  (Hoofdweg 800  zie google map)ga zitten wachten op de behandeling van de door mij en derde gedane aangiftes men mij weer zal opsluiten op valse aangiftes.( facturen medisch behandelingen buiten EU volgen)

En nogmaals ik ben onvrijwillig dakloos en er wordt sinds 2008 constant beslag op mijn ziektegeld die ver onder de minimum norm is dus ik zou niet eens een kamer kunnen huren.  En bizar bijna vier jaar heb ik het redelijk op straat weten te overleven, maar eenmaal in de klauwen van politie/OM en dan tekort aan voedsel en water  de laatste keer gedurende 4.5 maand. Na 11 april 2012 ben ik naar buiten Europa gebracht voor noodzakelijke medische verzorging die men mij in Nederland weigert.Klein voorbeeld van vele grove schendingen van de rechten van de mens door politie Kennemerland : Op kerst-avond 2010 werd ik na ongeval met ambulance naar ziekenhuis vervoerd en zodra ik bij kwam  ben ik door politie Kennemerland het ziekenhuis weer uitgesleept en ben neer gegooid op het bankje (waar ik voorheen als ik daar op sliep nog werd beboet,staten bolwerk.) Ook hebben ze toen weer voor de zoveelste keer alle spullen waarmee ik op straat moet overleven in beslag genomen, tot mij fiets aan toe. Maar deze nazi praktijken ervaar ik al vanaf 2008  maar wist steeds met behulp van burgers te overleven. Maar de laatste detentie  29 nov 2011- 11 april 2012 was weer een regelrechte poging tot moord door politie/OM Nederland.In het kort detentie nov 2011-april 2012 bestond uit:naakt in isoleercellen,beperking,dwangdrugs en constant verplaats worden via deportaties met zak over hoofd en geboeid. En toen de  onterechte detentie erop zat kwam Jeroen B Soeteman van Arkin( nieuwe naam GGZ)  op aandringen van politie Kennemerland nog even TBS na  onterechte detentie toevoegen. Maar omdat ik zowel geestelijk als lichamelijk in zo’n slechte conditie was gooide men mij op straat met een GVB  kaartje  van 1 uur reizen in Amsterdam met de verwachting dat ik spoedig op straat zou komen te overlijden. Maar helaas voor hun ik ben weer opgevangen door burgers en heb het  dus weer overleeft en ga spoedig door met de strijd voor recht! Of beter naleving van de vastgestelde Nederlandse wetten die constant door zij die die behoren te handhaven overtreden worden omdat politie/OM menen zelf boven die wetten te staan.
Een dakloze is een persoon die niet voldoende middelen bezit om zich een onderdak te kunnen permitteren. In mijn geval middels onrechtmatige wijze ( bewijsbare valse aangiftes en veroordelingen)beslag op mijn ziekengeld uitkering waar ik 34 jaar premie voor heb betaald!

**********************************************************************************************

Na 34 jaar werken waarvan de laatste 20 jaar als zelfstandige raakte ik dus in 2006 100% arbeidsongeschikt door politiegeweld. In 2008 werd ik geheel afhankelijk van ziektepremie van 860,00 per maand. Ik vroeg toen voor het eerst sinds 25 jaar huursubsidie aan bij B&W Haarlemmermeer,maar die weigerde dat en daardoor werd ik na 3 maanden huurschuld de woning waar ik meer als 24 jaar in had gewoond zonder subsidie/toeslag uitgezet op 04 september 2008.

Daar de politie de oorzaak is van mijn probleem ben ik na voor de zoveelste keer schriftelijk aangifte doen voor het bureau van politiebureau Hoofddorp op de stoep blijven wachten op behandeling van gedane aangiftes. Yep nu Oktober 2012 ik wacht nog steeds.

Daar ik in 2008  of daarvoor geen strafbare feiten had begaan( Dakloos maken mag in Nederland,maar dakloos zijn is een strafbaar feit volgens politie/OM) werd in eerste instantie gepoogd mij gek te verklaren onder het mom ik zou WAANSTOORNIS hebben( zie RM aanvraag GGZ Noord Holland.Deze werd tot twee keer toe afgewezen omdat ik media aandacht had( was dat niet zo geweest dan was ik allang in de  GGz isoleercel overleden aan een NatUUUUrlijke dood! (dat heb je als de slagers zelf hun vlees mogen keuren)

Vigilat ut quiescant

Nederland,heb je geen opleiding of ambitie dan ben je vast en zeker in dienst bij de: Rijks Nazi II politie

De Nederlandse politie heeft tussen 1940/1945  148 van mijn familie leden de dood ingejaagd/vermoord voor financieel gewin!

Hartog de Leef                                             Geb. 03-02-1910                * Sobibor           04-06-1943

Sara de Leef                                                  Geb. 08-05-1890               *Auschwitz       16-08-1942

Henriette de Leef                                         Geb. 27-11-1934                 *Sobibor            04-06-1943

Elisabeth de Leef                                         Geb. 14-11-1934                 *Sobibor            11-06-1943

Mietje de leef                                                Geb. 28-02-1932               *Sobibor            11-06-1943

Philip Maurits de leef                                Geb.08-08-1896               *Auschwitz       30-09-1942

Abraham Maurits de leef                         Geb.11-02-1898                 *Midden EU       01-03-1944

Antje de leef                                                 Geb.06-04-1865                *Sobibor            05-03-1943

Betje de Leef                                                 Geb.03-02-1914                *Auschwitz         22-10-1943

Betsij de leef                                                 Geb.19-09-1901                *Auschwitz         24-09-1943

Helena de Leef                                            Geb.13-11-1857                 *Sobibor            26-03-1943

Jacob de leef                                                Geb.06-01-1900               * Sobibor           09-07-1943

Jacob de Leef                                               Geb.02-03-1875              *Auschwitz          22-10-1943

Marianne de Leef                                       Geb.10-08-1900              *Auschwitz          24-09-1943

Maurits Philip de Leef                              Geb.17-10-1928                *Auschwitz         09-08-1942

Mietje de Leef                                             Geb.06-11-1918                 *Auschwitz         19-11-1943

Salomon Lois de Leef                              Geb.30-06-1896                *Sobibor            07-05-1943

Sipora de leef                                             Geb.30-06-1922                 *Auschwitz          19-11-1943

Tiny de Leef                                               Geb.04-06-1943                  *Sobibor           04-06-1943

Kaatje de Leef-Meijer                              Geb.21-05-1943                  *Auschwitz          05-02-1943

Maria de Leef-Poppeldorf                      Geb.24-04-1885                 *Auschwitz          22-10-1943

Frieda Elise de Leef-Rijs                        Geb.21-08-1907                 *Auschwitz         19-10-1942

Christina de Leef-wolf                            Geb.21-08-1907                 *Sobibor            21-05-1943

Prinsje de leef-Liver                                Geb.19-07-1898                 *Auschwitz          09-08-1942

Sara de Leef-de Wit                                 Geb.22-06-1907                 *Sobibor           11-06-1943

Jentje de Leef-van Gelderen                 Geb.16-10-1893                 *Sobibor           05-10-1942

Antoinette Mathilda Wessel-de Leef Geb.15-03-1889                 *Sobibor            11-12-1942

Mietje de Leef-Roest                               Geb. 27-01-1864                *Auschwitz          01-01-1943

Betje Hendrika Bartels-de Leef            Geb.13-03-1898                *Sobibor           16-07-1942

Saartje Engel-de Leef                              Geb.24-09-1906                *Monowitz           24-09-1942

Evelina Kanteman-de Leef                    Geb.03-01-1873                *Hengelo            14-01-1943

Marianne Manuskowski-de Leef        Geb.15-02-1910                 *Sobibor            16-07-1943

Judith de Leef

Isaac de Leef

Joseph de Leef

Eleazar de Leef

Alida de Leef

Abraham de Leef

Alexander de Leef

Betje Hendrina de Leef

Art_Schutz_TvG_nr_1_2010-6  DE ROL VAN POLITIE-B&W EN NOTARISSEN TIJDENS WOII EN DAARNA.

Wordt vervolgd….

In 1945 hebben B&W van Nederland besloten dat de dossiers over hun handelen tijden WOII voor 7o jaar  op slot gaan

Waarom. Omdat oorlogsmisdaden na 69 jaar zijn verjaard en er niet meer strafrechtelijke vervolgd kan worden.

De NL Nazi’s I wisten dus wel degelijk dat ze zich collectief hadden schuldig gemaakt aan misdaden tegen de mensheid.

 

De overige familie leden staan in het Nederlands systeem als vermist/verblijvende in het buitenland ja nadat ze door de Nederlandse politie  op de NS goederenwagons waren gezet richting de doodskampen Auschwitz en Sobibor.Maar ook vele kregen bij verzet al nekschot door de Nederlandse  nazi politie agenten.En nog eens duizenden zijn levend uit de treinen gegooid in de moerassen voor Sobibor en Auschwitz.

Bij het NIOD ligt een lijst met in Hilversum ontruimde woningen,maar ik krijg zonder verklaring van erfrecht geen inzage.

Bornholm/Amstelring medewerkster die mijn vader vermoorde heeft middels fraude wel verklaring van erfrecht van notaris Schoenmakers boslaan Hoofddorp gekregen= moord diefstal en nu weer bonus van justitie voor haar omdat ze de dossiers Hilversum gesloten laat.

Kijk ook maar eens bij notarissen die tijdens 40/45 corrupt handelden middels het vastgoed van de Nederlands
ingezetenen die door politie op de treinen naar o.a. Auschwitz en Sobibor waren gezet te onteigenen en woekerwinsten maakten

1006298_407503176021435_36022005_n

1940-2013  honderdduizenden doden door politiegeweld.

verbod tekst/foto’s te gebruiken/overnemen zonder toestemming auteur Gepke de Leef.

Advertenties

Een gedachte over “Politie NL wetting en overtuigend bewezen schuldig aan poging tot moord,verkrachting,zware mishandelingen,diefstal,opruiing,valsheid in geschrifte,gijzeling.

  1. Hoe kan het dat Sacha Spoor deze ontlastende bewijzen heeft achter gehouden en dat de rechters daar mee akkoord zijn gegaan. Want op de hoogte van deze feiten zijn ze 100%.Conclusie Nazi politie II staat Der Nederlanden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s