Nationale Ombudsman Mr. F.J.W.M. van Dooren reageert op verkrachting en foltering!

SINDS 2003 SCHRIJF IK DE NATIONALE OMBUDSMAN AAN OMDAT POLITIE KENNEMERLAND NIETS MET DE DOOR MIJ EN ADVOCATE GEDANE AANGIFTES WIL DOEN, EN DAN BEDOEL IK OOK NIETS WANT ZE WEIGEREN GEWOON OM ZE IN BEHANDELING TE NEMEN. OMMIJ ZO OOK HET RECHT OP ART.12 PROCEDURE TE STARTEN TE BELEMMEREN.

ONDANKS DAT JE ALS BUGER VERPLICHT BENT OM AANGIFTE TE DOEN ALS JE KENNIS HEBT VAN STRAFBARE FEITEN.

EN DE POLITIE VERPLICHT IS AANGIFTES OP TE NEMEN VOLGENS WETBOEK VAN STRAFRECHT ART 163 5e LID

MAAR ZE BEVESTIGEN DE GEDANE AANGIFTE WEL MAAR WEIGEREN ZE IN BEHANDELING TE NEMEN OF ZELF MAAR TE SEPONEREN.

JA HAHA OMDAT DE WAARHEID OVER NAZI POLITIE NEDERLAND HET ALGEMENE BELANG NIET DIENT!!!!!!!!!

DISTRICTSCHEF MICHIEL MARCHAND HEEFT ERKEND DAT HIJ DE AANGIFTES HEEFT ONTVANGEN.

RECHERCHEUR RONALD VAN DE LINDE HEEFT IN 2008 AAN RECHTER AYAL BELOOFT DAT MIJN GEDANE AANGIFTES IS BEHANDELING ZOUDEN WORDEN GENOMEN.TWEE KEER KWAM IK MET ADVOCAAT OP AFSPRAAK OM AANGIFTES TOE TE LICHTEN EN TWEE MAAL WERDEN WIJ DOOR RECHERCHEUR R. A.J. OUDHUIS  ( CHEF ZEDENPOLITIE KENNEMERLAND) HET POLITIEBUREAU UITGEZET.

POLITIE HOOFDDORP HEEFT

HAAR MEDEWERKSTER/POLITIE HOOFDDORP PSYCHOLOOG MARTHA TUK-KOEK DIAGNOSE OVER MIJ LATEN STELLEN EN VOOR RECHTER RINO VERPALEN GEBRACHT,DEZE TUK ZIT ONDERTUSSEN DOOR VEROORDELING  DOOR RECHTERS BUITEN PROVINCIE NOORD HOLLAND IN DETENTIE VOOR OPLICHTING,VALSHEID IN GESCHRIFTE,SMAAD LASTER. MAAR POLITIE HOOFDDORP BLIJFT DEZE TUK HAAR INTEGERE POLITIE  MEDEWERKSTER NOEMEN, HA KAN IK ME WEL IETS BIJ VOORSTELLEN!

HIERONDER DE REACTIE VAN DE SUBSTITUUT NATIONALE OMBUDSMAN OP MIJN KLACHTEN!

Geachte mevrouw de leef,

Dank voor uw berichten.we hebben die met belangstelling gelezen en weten in welke situatie u verkeert.Die is zeker niet gemakkelijk te noemen ,maar wij kunnen niet een bijdrage leveren voor een mogelijke verandering.We hopen dat u met de voor u passende ondersteuning een leefbaar leven kunt hebben en wensen u daarbij graag alle goeds toe.We zullen in het vervolg op berichten met een vergelijkbaar onderwerp niet meer afzonderlijk reageren,maar deze voor kennisgeving aan nemen en bij deal aanwezige stukken voegen.

Met vriendelijke groet,

De nationale ombudsman

Mr.F.J.W.M van Dooren

substituut ombudsman

*********************

Deze van Dooren wil al sinds 2003 mijn klachten over verkrachting en mishandeling in de politiecellen van Hoofddorp niet in behandeling nemen.

We hebben het dan over, naakt met zak over hoofd en handboeien op de rug worden rond gereden in politiebusje.

Geschopt en geslagen worden als je geboeid op de grond ligt.

Met je hoofd tegen auto aangeslagen worden als je al geboeid bent.

Geen eten en drinken krijgen laatste keer tot 28 dagen geen eten.

In beperking ondanks bewijsbaar vast op valse aangiftes

Diefstal van rij en kentekenbewijs autosleutels,auto,fiets,dossiers,dekens,tent,slaapzakken,camera’s,paraplus,kleding etc.

Bruut vaginaal onder zoek nadat je tegen een muur bent aangeschopt en wordt vastgehouden

wordt vervolgd.

Waarom Brenninkmeijer zich in deze zaak niet toont moge duidelijke zijn i.v.m met  de rol van zijn C&A familie te Hilversum en hun goede contacten met  eveneens NSB’er Eerste kamer lid 1937/1945/advocaat/procureur/burgemeester / jonkheer von Bonninghausen tot Herinhave van Hilversun tussen 40/43. Toen keek de C&A textiel Familie toe hoe de 600 Hilversumse familie’s  we hebben het over 2300 kinderen en volwassenen die uit het bevolkingsregister zijn geschrapt met de mededeling terugkeer ongewenst die Nederlands/joods ingezetenen waren uit hun huizen en de kinderen van de scholen werden gehaald .Al hun bezittingen en huizen werden door de Nederlandse Nazi politie in beslag genomen en onder het korps verdeeld.  Na de oorlog zijn 2000 ingezegende gelokaliseerd  waar vermoord, 300 ingezetenen staan nog steeds als vermist/verblijvende in het buitenland, waaronder vele de Leef . En  de C&A Familie Brenninkmeijer  kreeg filialen in Duitsland  ( anno 2012 500 C&A filialen in Duitsland)en kon zo weer de rechtenstudie van kleine Alex betalen En deze NSB telg woont nu in een grote villa in Aerdenhout en die grond is geweest van? ja En hoe diep zitten de Brenninkmeijer’tjes in hun contacten met het Nazi Vaticaan, om maar te zwijgen  over de media NRC=Nederlands Roomse Cel! jaja onafhankelijk sinds 1940!!!!!!!!

Maar dat geldt niet alleen voor de familie Brenninkmeijer alle nakomelingen van NSB’er zitten nog steeds in de top van het wanbestuur van Nederland: politie/OM,politiek,Rechters,advocaten en psyche-haters.En dat deze zogenaamde Familie bedrijven houden tot de dag van vandaag nog steeds alles in eigen beheer en bestaan zij ook uit inteelt en daarvan is wetenschappelijk bewezen dat daar behoorlijk foute genen in zitten. Het is dus nodig dit met wortel en al uit te roeien! De droom van Hitler 1 Europa hebben zij alsnog gerealiseerd ondanks de protesten van de bevolking.

Kijk naar de namen van nu en toen, 1 die er ook bovenuit komt is die van de familie Donner opa/hoge raad-papa/Justitie EU en onze huidige Heintje!

En een andere Famlilie Roell, kijk naar hun rol in Azie. Want daar was het Nederlandse leger ten tijde dat Hitler rustig op de koffie kwam in oa Nederland.

En google eens op o.a. Lippmann Rosenthal & Co, Hollandse koopmansbank SNS,Allianz

en niet te vergeten het Broederschap van Notarissen die alles ook toen al alles wisten de verduisteren.

link,Art_Schutz_TvG_nr_1_2010-6

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s